Over ons

Invenso is een samenvoeging van de woorden ‘invent’ en ‘software’. Wij bedenken innovatieve en creatieve it-oplossingen. Met behulp van deze webapps, mobiele apps en maatwerk software helpen we jou om het hoogste rendement te halen. Zo dragen we bij aan een optimale gebruikerservaring en een innovatieve manier van werken.

Toen Invenso-oprichter Jeroen jaren geleden op een open dag bij de stand van de opleiding Embedded software terechtkwam was hij meteen verkocht. Dit was wat hij wilde doen. Tot op de dag van vandaag is hij nog steeds blij met deze keuze en geniet hij ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen met behulp van software.

Simpeler en mooier

Na een aantal jaar als softwareontwikkelaar bij diverse grote organisaties, besluit Jeroen in 2014 zijn eigen bedrijf te starten. Dé mogelijkheid om software te ontwikkelen op de manier waarop hij dit graag doet. Want het kan zoveel simpeler en mooier. Met Invenso realiseert Jeroen innovatieve en creatieve it-oplossingen op maat. Door mee te denken, snel te schakelen en met passie. Wie samenwerkt met Invenso voelt het plezier waarmee gewerkt wordt.

Ervaren team

In september 2021 verwelkomde Invenso Minal in haar team. Zij komt oorspronkelijk uit India, maar werkt inmiddels alweer een aantal jaar in Nederland. Haar jarenlange ervaring in het vakgebied komt binnen ons bedrijf goed tot zijn recht. Met Minal erbij kunnen wij nog meer klanten helpen op weg naar hun beste it-oplossing.