Werkwijze

Analyse

Wat kan Invenso voor jou betekenen? Die vraagt lijkt simpel, maar is het niet altijd. Tijdens de analyse bekijken we wat jouw behoefte precies is. Wij bieden niet een antwoord op jouw vraag, maar de best passende oplossing. Soms blijkt dat er meer nodig is dan jij voor ogen hebt. Maar vaak volstaat een simpelere oplossing waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Ontwerp

Nu duidelijk is wat we gaan ontwikkelen, kijken we hoe we dit gaan doen: we maken een ontwerp. Welke technieken gebruiken we? Uit welke onderdelen bestaat de oplossing en hoe bouwen we deze op?

En het belangrijkste: hoe moet het resultaat er straks uitzien? We denken met je mee en geven advies.

Ontwikkelen

Als we weten wat en hoe, is het tijd om aan de slag te gaan. De softwareontwikkeling kan beginnen. We werken agile en gebruiken de scrum-methodiek.

Voor de ontwikkeling van software hebben we verschillende disciplines in huis. Zo ontwikkelen we zowel webbased als mobiele applicaties en embedded software.

Onderhoud & Beheer

Na de oplevering van de software kunnen we indien gewenst het onderhoud en beheer voor onze rekening nemen. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw software optimaal werkt en altijd up-to-date is.

Zelf heb je hier geen omkijken naar zodat je bezig kunt zijn met zaken die jouw kostbare tijd nodig hebben!