Diensten

Businessanalyse

Onze businessanalyse vormt de start van al onze samenwerkingen. We gaan na wat jouw behoefte precies is, denken mee en maken inzichtelijk hoe we jou het beste kunnen helpen. Soms blijkt dat er meer nodig is dan jij voor ogen hebt. Maar vaak volstaat een simpelere oplossing waar je zelf nog niet aan had gedacht. Samen bereiken we jouw doel: de beste oplossing tegen de laagst mogelijke kosten.

Maatwerk software

Ben jij op zoek naar méér dan een standaard website of applicatie? Bij ons zit je goed. Met een achtergrond in embedded software bouwen we alle software die jij wenst, volledig op maat. Van een simpele oplossing voor een websiteformulier tot een webapp die de locaties van materiaal weergeeft. Een vraag kan wat ons betreft niet gek genoeg. Ook met het internet of things helpen we je graag. Hierbij maken wij gebruik van het KNP-netwerk.

Software koppelen

Een deel van de software die we ontwerpen is gericht op het koppelen van componenten. Ook in dit geval realiseren we een oplossing afgestemd op jouw unieke situatie. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van systemen. Bijvoorbeeld om op één plek data te verzamelen en te weergeven. Of om informatie van verschillende apparaten of sensoren met elkaar te verbinden, onder andere voor locatiebepaling.

Beheer & onderhoud

Software is nooit écht af. Ook wanneer het eindproduct staat, blijven de onderliggende systemen in beweging. Deze moeten regelmatig gecontroleerd worden en een update krijgen. Wanneer we jouw beheer en onderhoud uitvoeren zorgen we er – op afstand – voor dat jouw software altijd up-to-date is en optimaal werkt. Gemakkelijk en tijdbesparend.